Projecten

Projectbegeleiding

Stichting ten behoeve van verdelingen van gelden voor uitvoerende kunstenaars
jul 2016 – heden


Projectbegeleiding bij implementatie maatwerk backoffice-systeem tbv uitbetalingen aan uitvoerende kunstenaars.

Business Intelligence

Stichting in landgoedbeheer
feb 2017 – dec 2018

Dashboard geïmplementeerd bij stichting die als doel heeft de instandhouding van het natuurschoon en landschappelijk karakter van landgoederen in de Achterhoek

Herstructureringsmaatschappij
sep 2017 – sep 2018


Voor een herstructureringsmaatschappij in Overijssel heb ik een dashboard gemaakt met QlikSense. Met dit dashboard konden zij betere investeringskeuzes maken en hadden ze meer inzicht in de financiële administratie.

AVG-begeleiding

Internationale school
mrt 2018 – dec 2018


Bij een internationale school heb ik een adviserende rol vervuld voor de Data Protection Officer. Gedurende het traject werd de DPO wegwijs gemaakt met betrekking tot de huidige privacywetgeving. Diverse vraagstukken hebben we behandeld en telkens weer een passende oplossing gevonden.

Distributeur van optische producten
mrt 2017 – dec 2018


Deze distributeur van optische producten in de Benelux vroeg hulp bij de implementatie van de AVG. Omdat deze organisatie een Japans moederbedrijf heeft, wilden ze zeker weten dat de privacywetgeving goed geïmplementeerd werd binnen de bedrijfsprecessen. Om de bewustwording van de medewerkers te vergroten werd een workshop gehouden waarbij men op een interactieve wijze kennis kan maken met de AVG.

Pakketselectie

Groothandel tuinmeubelen
jul 2018 – dec 2018


De groothandel in tuinmeubelen groeide uit het huidige ERP-systeem. De leverancier kon niet meer mee met het tempo waarin de organisatie groeide en met het tempo waarin de organisatie mee wilde met de tijd. Hierdoor werd besloten het huidige ERP-systeem te vervangen. Omdat het bedrijf kritische software betreft vroegen ze mij om dit proces te begeleiden.

Procesoptimalisatie

Middelgrote zorginstelling
sep 2018 – dec 2018


Bij een middelgrote zorginstelling het huidige debiteurenproces (schematisch) in kaart gebracht met daarbij het ultieme plaatje van het proces wat zou ontstaan na implementatie van alle stappen van het opgestelde Plan van Aanpak. Samenwerken met de klant stond centraal. Vooral het “meenemen” van de medewerkers in het traject om weerstand te voorkomen was een belangrijk aspect.

Groothandel blikverpakkingen
sep 2018 – dec 2018

Deze groothandel in blikverpakkingen (o.a. verfblikken) wilde weten of het mogelijk is om efficiënter te werken. hierbij mocht worden meegenomen dat het huidige ERP-systeem mogelijk vervangen werd. Hiertoe zijn alle processen in kaart gebracht en besproken. Tevens zijn de eisen en wensen voor het nieuwe ERP-systeem geïnventariseerd. Dit leidde tot een totaal plaatje met geoptimaliseerde processen en een RFI welke verder meegenomen wordt bij de softwareselectie.