Curriculum vitae Nederlands

Sinds augustus 2004 ben ik consultant in IT. Eerst alleen op het gebied van CRM, later kwamen daar verschillende (financiële) software bij. In deze tijd ben ik bij een divers scala aan klanten over de vloer gekomen. Van stichtingen, zorg-instellingen, (internationale) groothandels tot (grote) retail-bedrijven met een uitgebreide webshop.

Ik doorzie en doorgrond bedrijfsprocessen en durf daarbij kritische vragen te stellen. De stap naar een volgende fase “Het optimaliseren van de bedrijfsprocessen” is dan zo gezet. Ik denk graag mee hoe u of uw medewerkers efficiënter kunnen werken en zo met meer plezier naar hun werk gaan en meer op een dag gedaan krijgen.

Daarbij zeg ik eerlijk wat ik ervan vind en bespreek ik alles graag open en direct. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en halen we beiden het beste uit het (verbeter)project naar boven.

To English curriculum vitae

Personalia

Iris Willems

iris@nummer27.nl


Ervaring

jan 2019 – heden : 

Consultant bij Nummer 27

Ik richt me voornamelijk op business analyses en informatie management. Bij beiden staan procesoptimalisaties centraal. Het in kaart brengen van bestaande processen en informatiestromen, hiervoor een optimalisatiebeleid schrijven en dit vervolgens middels een beleidsplan implementeren.

okt 2017 – dec 2018 : 

Senior Consultant IT Advisory bij Baker Tilly (Berk)

De functie van IT Adviseur is heel breed. Bij klanten gaf ik advies over IT strategie en begeleid ik klanten bij implementaties. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in dashboarding met QlikView.

mei 2016 – okt 2017 : 

IT Consultant bij Baker Tilly Berk

jan 2015 – apr 2016 : 

IT Consultant bij Witlox Van den Boomen

Als IT Consultant was ik verantwoordelijk voor implementaties van Exact Online, Twinfield en Basecone bij klanten. Daarnaast gaf ik objectief advies aan klanten met betrekking tot procesoptimalisatie en het gebruik van IT binnen de organisatie. Dit resulteerde in sommige gevallen tot een implementatietraject waarbij ik de klant begeleidde. 
Ruim 90% van de klanten van Witlox Van den Boomen maakte destijds gebruik van Twinfield. Echter is Twinfield niet voor iedere onderneming toereikend waardoor er een steeds grotere vraag ontstond naar kennis en kunde van Exact Online. Mijn reeds bestaande kennis van Exact Online heb ik uitgebreid met een volledige certificering tot gevolg.

feb 2009 – dec 2014 : 

IT Consultant bij BDO Nederland

Initieel was ik bij BDO verantwoordelijk voor de implementatie van AccountView, maar hierna volgden al snel Exact Globe en SAP Business One.

Door de ervaring die ik heb opgedaan als implementatieconsultant, werd ik gevraagd implementaties te begeleiden als projectleider. Vanaf 2010 heb ik diverse projecten mogen begeleiden. Hierbij was ik verantwoordelijk voor de afstemming tussen de verschillende partijen, de voortgang, het budget en het resultaat van het project. 

Vanaf 2012 maakte ik onderdeel uit van het BDO Online ERP-team. Dit team was verantwoordelijk voor het product Microsoft Dynamics NAV als een SaaS dienst op de markt te brengen. Mijn rol binnen dit team was voornamelijk pre-salesconsultant en implementatieconsultant.  

jan 2005 – jan 2009 : 

Business Consultant bij eServiceware

Ik was verantwoordelijk voor de implementatie van het boekhoudprogramma AccountView en het CRM-programma SuperOffice. Hierbij ging het om het zelfstandig uitvoeren van het gehele traject van de eerste inventarisatie, het beantwoorden van klantvragen, het inrichten van de software, het beschrijven van bedrijfsprocessen tot aan het geven van trainingen (van beginners tot gevorderden) aan de eindgebruikers en beheerders.

aug 2004 – jan 2005 :

Business Consultant bij SuperOffice

Ik was verantwoordelijk voor de correcte inrichting van het CRM-programma SuperOffice. Hierbij stond het proces van het inventariseren van gebruikerswensen tot en met de gebruikers- en beheerderstraining geven centraal.


Opleiding

2001 – 2004 :

Tilburg University: Informatiekunde

1997 – 2001 :

Fonys Hogeschool te Eindhoven: Bedrijfskundige informatica


Diploma’s en certificaten

2024 :

Ontwerpen en Programmeren

2016 :

QlikView Developer
QlikView Designer
Mavim

2015 :

Exact Online Accountancy
Exact Online Branche Certificering ‘Productie’
Exact Online Branche Certificering ‘Handel’
Exact Online Branche Certificering ‘Zakelijke dienstverlening’
Twinfield Geavanceerd 

2012 :

Microsoft Dynamics NAV 2009 en 2013 

2011 :

Projectmanagement Exact Globe 

2009 :

TB1000 SAP Business One
TB1100 SAP Business One
TB1200 SAP Business One
Commerciële vaardigheden 

2007 :

AccountView Implementatie II 

2006 :

AccountView Implementatie I